Leerbedrijf

Over Busschers

Het is zeer belangrijk dat scholieren en studenten de mogelijkheid krijgen om de theorie in praktijk te brengen. Busschers ondersteunt daarom initiatieven die de praktijkervaring van scholieren en studenten bevorderen. Daarnaast is Busschers sinds 1998 een erkend leerbedrijf voor diverse kwalificaties.

“Wij zijn ruim 20 jaar een Erkend leerbedrijf. Dat betekent dat wij aan alle voorwaarden voldoen om leerlingen van het VMBO en MBO een volwaardige leerplek te bieden. Binnen ons bedrijf kunnen leerlingen de leerdoelen halen die voor de opleiding zijn gesteld. We hebben in de afgelopen 20 jaar al veel leerlingen begeleid en blijven dat de komende jaren ook doen!”

BBL, BOL, MBO en HBO stageplaatsen

Busschers biedt stageplaatsen aan voor verschillende kwalificaties zoals (allround) plaatwerker, (allround) constructiewerker, (eerste) monteur mechatronica en werkvoorbereider fabricage. Ook voor het MBO en HBO biedt Busschers stageplaatsen aan voor bijvoorbeeld een projectenstructuur, product-, of productieontwikkeling. >> Meer informatie

Bedrijfstakschool Anton Tijdink

Busschers is lid van de Anton Tijdinkschool in Terborg. Deze praktijkgerichte school biedt onder andere de opleidingen Metaalbewerker en Monteur Mechatronica aan vanaf niveau 1 en 2. Het lidmaatschap maakt het voor Busschers mogelijk om stageplaatsen aan te bieden aan leerlingen van deze school. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de Anton Tijdinkschool.

Opleidingsbedrijf Metaal

Het OpleidingsBedrijf Metaal (OBM) is een initiatief van de Koninklijke Metaalunie en het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor het Metaalbewerkingsbedrijf (OOM). Het OBM is in het leven geroepen om de instroom van vakbekwaam technisch personeel op peil te brengen en te houden. Busschers ondersteunt dit initiatief door aandeelhouder te zijn van OBM Oost.

Stage lopen bij Busschers?

Neem voor meer informatie over stageplaatsen contact op met Ronald Giesen.

Stuur ons een mail of bel (053) 850 77 76

© 2022 BUSSCHERS