De complete toeleverancier

Toelevering

U wilt een leverancier die meedenkt. Een leverancier die flexibel is en die de kennis en ervaring heeft om uw opdracht te ontwikkelen en te produceren. Of het nu gaat om onderdelen, halffabricaten of eindproducten, bij Busschers bent u aan het juiste adres. Ons team van engineers en metaalbewerkers zet uw specifieke wensen om in de beste oplossingen en producten.

Bewerkingen

Wij zijn gespecialiseerd in kanten, profielwalsen, buigen, snijden, togen en plaatwalsen. Daarnaast beschikken wij over een eigen spuiterij en gecertificeerde lassers. Op deze pagina vindt u een overzicht van de mogelijkheden die Busschers biedt als toeleverancier. Als producent van specialistische metaalproducten kunnen wij niet alles laten zien wat binnen onze mogelijkheden ligt. Indien u uw specifieke wensen niet direct terug kunt vinden, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Korte levertijden

Flexibiliteit wordt steeds belangrijker binnen de toeleveringsindustrie. Levertijden worden steeds korter en seriegroottes steeds kleiner. Van oudsher produceren wij in kleine series tot enkele stuks specialistische producten. Onze organisatie is zo ingericht dat wij korte levertijden kunnen bieden en garanderen.

Maatwerk

Onze engineeringsafdeling stelt ons in staat om maatwerk te leveren. Daarnaast beschikken wij over een grote productiehal met bovenloopkranen en een zeer uitgebreid machinepark. Van onschatbare waarde zijn onze medewerkers, die het maximale uit de machines weten te halen. Dat maakt het voor ons mogelijk om de meest uiteenlopende opdrachten uit te voeren.

De diversiteit van Busschers

De mogelijkheden bij Busschers zijn zeer groot. Op de vraag ‘Kunnen jullie …’ is het antwoord eigenlijk altijd ‘Ja!’. We zeggen niet voor niets ‘Busschers maakt meer met metaal’. Vraag dus naar de mogelijkheden!

Stuur ons een mail of bel (053) 850 77 70

© 2022 BUSSCHERS