Altijd een sorteeroplossing

Recyclingtechniek

Bent u op zoek naar een sorteeroplossing die volledig op uw wensen en behoefte is ingericht? Dan bent u bij Busschers aan het juiste adres. Al ruim 20 jaar richten wij ons met innovatieve en unieke producten op de recyclingindustrie. Wij zijn een ervaren partner die u in elke fase van het proces ondersteunt, van productontwikkeling tot onderhoud.

Van losse componenten tot turn-key sorteerinstallaties

Busschers ontwikkelt en produceert turn-key sorteerinstallaties. De verschillende onderdelen van een sorteerinstallatie kunnen ook als losse componenten worden geleverd. Busschers richt zich voornamelijk op sorteeroplossingen voor de verwerking van bouw-, sloop-, industrieel en groenafval. Het aanbod bestaat naast de gepatenteerde 3D-SorteerTrommel en de in eigen beheer ontwikkelde en geproduceerde Windshifters, tevens uit transportbanden, trechters en bijhorende constructie.

Binnen de recyclingindustrie is het rendement van de sorteerinstallatie van groot belang. Belangrijke factoren hierin zijn beschikbaarheid, functionaliteit en duurzaamheid. Een combinatie van ervaring, kennis en creativiteit zorgt ervoor dat Busschers producten levert die aan deze eisen voldoen.

Een goede voorbereiding…

Wij bekijken eerst wat uw specifieke wensen en ideeën zijn met betrekking tot terreinindeling, grootte, logistieke lijnen, de hoeveelheid en het soort te verwerken materiaal. Dit is de basis voor de behoefteanalyse, waarbij uw specifieke wensen en ideeën worden omgezet naar oplossingen. Het eindresultaat is een flowschema, waarbij het totale verwerkingsproces schematisch in kaart wordt gebracht.

Ondersteuning in het hele proces

Busschers ondersteunt niet alleen bij de ontwikkeling en productie van sorteeroplossingen, maar in het hele proces. Wij installeren de producten en daar waar gewenst onderhouden we ze in optimale conditie. Daarnaast geven we instructies en advies om de machine of sorteerinstallatie zo optimaal mogelijk in te kunnen zetten. Zo heeft u de beste ondersteuning.

Project op locatie bekijken?

Wij kunnen u uitgebreid informeren en adviseren over onze producten. Liever laten wij zien wat onze mogelijkheden zijn. Wij geven u graag een rondleiding bij een van onze projecten. Een goede manier om te laten zien waar wij toe in staat zijn.

Stuur ons een mail of bel 053 850 77 70

© 2022 BUSSCHERS