Het team van Busschers

Over Busschers

Ons team bestaat uit 39 personen; engineers, metaalbewerkers en monteurs. De ervaring en vakbekwaamheid in combinatie met de creativiteit binnen onze organisatie stelt ons in staat om voor nagenoeg ieder probleem een oplossing aan te dragen. Daarnaast heeft onze organisatie een zeer laagdrempelig karakter, waarbij persoonlijk contact met de klant een belangrijke waarde is.

Wij maken meer met metaal

Wij maken zeer diverse producten voor zowel de toelevering als de recyclingtechniek. De productiehal van 5400m2 in combinatie met bovenloopkranen stelt ons in staat om producten met zeer groot volume en gewicht aan te kunnen. Maar ook aan kleinere opdrachten, zowel in volume als aantal, wordt de grootste aandacht besteed.

Branchevereniging

Metaalbedrijf Busschers is lid van twee brancheverenigingen. Allereerst zijn wij lid van de Metaalunie, een ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaal. Daarnaast zijn wij lid van de branchegroep Dutch Tube Bending Association (DTBA). Deze groep verenigt ondernemingen die buigen en walsen als activiteit hebben.

Certificering

Busschers is VCA* (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) gecertificeerd. Het VCA-keurmerk is bedoeld om bedrijven veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. VCA is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

In de media

Lees hieronder twee artikelen die verschenen over de sorteerinstallatie die wij in China hebben geplaatst:
>> Tubantia 11 september 2018
>> Rond Haaksbergen 13 september 2018

Wij zijn ISO 15614-1 en EN287-1 gecertificeerd. Deze keurmerken staan voor het beschrijven en goedkeuren van lasmethoden voor metalen.

© 2022 BUSSCHERS