Opbouw sorteerinstallatie Wateringen

Op de foto’s is de opbouw van de sorteerinstallatie in Wateringen te zien. Deze sorteerinstallatie bestaat uit verschillende onderdelen.

De sorteertrommel links (in het rood – foto 1) is de in eigen beheer ontwikkelde en geproduceerde TRZ 2400. De sorteertrommel wordt volledig op maat gemaakt, met in dit geval gaten van Ø 80 mm. De sorteertrommel is een zeer compleet product en wordt geleverd inclusief uitstorttrechter, ondertrechter, bordes, elektrische aandrijving en onderhoudsluiken.

Daarnaast op foto 1 de gepatenteerde 3D Sorteertrommel TRZ 2800, tevens in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Deze TRZ 2800 met gaten van Ø 290 mm is voorzien van doorvalbeperking. Wederom geleverd met ondertrechter, bordes, elektrische aandrijving en onderhoudsluiken. Voor de afvoer van het gezeefde materiaal zijn transportbanden RB geplaatst (foto 2).

Op foto 3 en 4 de uitstorttrechter, met deur en loopbrug voor inspectie. Op foto 5 het einde van de 3D Sorteertrommel, met loopwielen en aandrijving.