Missie en visie

Over Busschers

Busschers ontwikkelt en produceert specialistische metaalproducten. Wij richten ons op twee markten, namelijk de toelevering en recyclingindustrie. Wij streven ernaar een betrouwbare partner te zijn die voor iedere klant, groot of klein, de beste oplossing aandraagt. Wij handelen altijd op basis van onze Twentse achtergrond; betrouwbaar, persoonlijk en met gezond verstand.

“Binnen de toeleveringsindustrie willen wij een gerespecteerde partner zijn, die bekend staat om zijn probleemoplossend vermogen en creativiteit. Door middel van onderscheidende en vernieuwende sorteeroplossingen proberen wij te groeien binnen de recyclingindustrie.”


De basisfilosofie

Om specialistische metaalproducten te kunnen ontwikkelen en leveren is creativiteit benodigd. Maar met alleen creativiteit ben je er nog niet. Het is zeer belangrijk dat de functionaliteit en duurzaamheid van het product niet uit het oog verloren wordt. In ons denken en werken gaan wij daarom uit van deze drie zeer belangrijke begrippen.

Samenwerking

Een prettige en gezonde samenwerking levert uiteindelijk de beste resultaten op. Het laagdrempelige karakter van onze organisatie stimuleert het persoonlijk contact met de klant. Dat is noodzakelijk om goed mee te kunnen denken en in staat te zijn om oplossingen aan te dragen die de klant ook daadwerkelijk verder helpen.

Maatwerk

Busschers levert bijna al haar producten op basis van specifieke klantwensen. Dit resulteert in kleinere seriegroottes. Het is daarom van belang dat een organisatie zeer flexibel is. Door jarenlange ervaring met het produceren in kleine series is onze organisatie erop ingericht om korte doorlooptijden en snelle levertijden te kunnen garanderen.

© 2022 BUSSCHERS