Maatschappelijke betrokkenheid

Over Busschers

Busschers is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom ondersteunen wij verschillende initiatieven en organisaties. Vooral regionale organisaties en projecten hebben de voorkeur. Net als projecten die kinderen kennis laten maken met techniek.


Kies Techniek

Het doel van dit project is om leerlingen in een vroeg stadium bewust te maken van de techniek om hen heen. Daarnaast probeert het project Juniorentechniek van Stichting Kulturhus ’t Iemenschoer in Haaksbergen deze leerlingen te interesseren voor een technische opleiding. Een heel mooi initiatief dat Busschers graag ondersteunt.


Stichting HEIM

Stichting Hengelo’s Educatief Industrie Museum (HEIM) is een echt doe-museum voor kinderen. Hier ontdekken zij dat techniek overal om hen heen is. Daarnaast worden de kinderen enthousiast gemaakt voor techniek. Reden genoeg voor Busschers om dit museum te sponsoren.


Goede doelen

Het werk dat goede doelen verrichten is ontzettend belangrijk om bepaalde mensen een steuntje in de rug te geven. Vandaar dat Busschers de volgende goede doelen sponsort:

  • Stichting Jeugdzorgwerk Nederland
  • Stichting voor geestelijke en maatschappelijke Welzijn Gehandicapten Zorg (SWGN)

Regionale projecten
Ook aan de regionale maatschappelijke positie hechten wij veel waarde. Vandaar dat Busschers een aantal regionale verenigingen en organisaties ondersteunt. Wij ondersteunen onder andere de volgende organisaties:
© 2022 BUSSCHERS